avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa citesc in monitorul oficial ca sa stiu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa citesc in monitorul oficial ca sa stiu si sa inteleg ...

Ce trebuie sa citesc in monitorul oficial ca sa stiu si sa inteleg totul despre corupere de minori?
cum confirm contul? daca vreti trimiteti pe emailul meu petrunica2020@gmail.com
Exista cărți de doctrina și de practica judiciară dacă vreți sa faceți un studiu aprofundat general.
Daca aveti un caz concret mergeti la avocat intrucat avocatii, procurorii și judecatorii lucrează cu asa ceva.
Astfel de cazuri necesita o rapiditate a luarii unor masuri.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
vreau sa citesc in codul penal ce se spune despre corupere de minori, puteti sa imi spuneti de unde pana unde sa caut? Cum gasesc cel mai usor codul penal in vigoare?
. Art 221. -
(1) Comiterea unui act de natură sexuală, altul decât cel prevăzut în art. 220, împotriva unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, precum şi determinarea minorului să suporte ori să efectueze un astfel de act se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
[ link extern ]

Când vb de corupere de minori, e vb de corupere sexuala, daca dvs va referiti la alte faote, e vb de altceva.

q, e al
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
gi-jane2, moderator
Gasiti aici codul penal si doctrina:

[ link extern ]

petrunica a scris:

vreau sa citesc in codul penal ce se spune despre corupere de minori, puteti sa imi spuneti de unde pana unde sa caut? Cum gasesc cel mai usor codul penal in vigoare?

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2023
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu ... petrunica petrunica Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu cand il convingi pe un minor sa fure ca nu primeste pedeapsa, sau sa faca orice alte ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? armandonfs armandonfs Sunt confuz si as dori niste raspunsuri, am 21 de ani iar prietena mea 17 proaspat impliniti,intretinusem relati sexuale iar parinti ei nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minori Nicoleta vintila Nicoleta vintila Am un frate care a atins voit o fata de 13 ani împliniți în scopuri sexuale a fost reținut pentru 29 de zile care sunt sansele sa scape de inchisoare .A ... (vezi toată discuția)