avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am citit articolul legat de noua modificare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am citit articolul legat de noua modificare privind ...

Buna ziua. Am citit articolul legat de noua modificare privind decontarea sumei pt cazarea refugiatilor insa am o intrebare. Are cineva idee cand se vor aloca banii pt cazarea pe lunile
Ianuarie, Februarie si Martie in judetul Constanta? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Statul decontează cheltuielile cu cazarea refugiati ucrainieni. 82cr 82cr Buna ziua! Am in cazare refugiati ucrainieni. Am înțeles că statul decontează cheltuielile cu cazarea 90 de zile de la intrarea în țară. Asta înseamnă ... (vezi toată discuția)
Se deconteaza unui salariat sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! HG nr. 1.860 din 21 decembrie 2006 (*actualizată 2015) Articolul 28 În situaţia în care personalul aflat în delegare nu se cazează în ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Daca se emite o factura in Ianuarie, insa clientul, persoana fizica, imi achita factura in februarie, in numerar. Cand se va inregistra TVA -ul ? In Ianuarie, ... (vezi toată discuția)