avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriaș problematic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriaș problematic

Bună ziua,
Chiriașul refuza să-și plătească utitatile, chiria, iar la telefon nu vrea sa răspundă sub nicio forma.
În acest caz proprietarul are dreptul de a întra în imobil fără acordul chiriașului? Nu știu, cu martori, eventual.
Mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
p3RF, utilizator
Îl veți evacua dacă aveți contract.

București 2023
Contract am, da. Ma interesa dacă pana în momentul finalizării de către executor, pot întra în imobil. Deoarece sunt dus cu zăhărelul de către el, și voiam sa ma asigur ca nu a distrus totul pe acolo și a plecat.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Îl veți evacua dacă aveți contract.

București 2023

Daca locuiește acolo nu aveți dreptul.
Înainte va țineam 2 ani pana sa întrați în casa dacă îl apărăm pe om.Il costa mai puțin de 500 de euro pe luna avocatul.Era rentabil sa ai avocat.
Stați liniștit ca nu durează mult acum...

București 2023
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu locuiește acolo, nu. Este închiriat ptr un punct de lucru.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca locuiește acolo nu aveți dreptul.
Înainte va țineam 2 ani pana sa întrați în casa dacă îl apărăm pe om.Il costa mai puțin de 500 de euro pe luna avocatul.Era rentabil sa ai avocat.
Stați liniștit ca nu durează mult acum...

București 2023

Mergeți cu contractul la avocat ca sa analizeze tot și sa discutati pe larg.

București 2023
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Somatia de evacuare catre subchiriasi marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta interesanta zic eu. Un contract intre 2 parti, din care una este proprietarul, cealalta chirias care trebuie sa faca si sa dreaga, etc, o ... (vezi toată discuția)
Chirias luat in spatiu ballo ballo La expirarea contractului de inchiriere (inregistrat la ANAF) sau anularea acestuia pentru neplata chriei pot evacua din locuinta chiriasul indiferent de ... (vezi toată discuția)