avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt fiica unui veteran de razboi, tatăl meu a făcut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt fiica unui veteran de razboi, tatăl meu a făcut parte din ...

Sunt fica uni veteran de razboi,tatăl meu a făcut parte din Regimentul 6 Artilerie 1941,ce drepturi pot avea? Adresa de email este emiliapopa2014@gmail.com
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
popamilia2006, utilizator

Alte discuții în legătură

Eroi din regimentul 32 infanterie gigelas gigelas Stie cineva,unde se poate gasi lista cu numele eroilor din Regimentul 32 infanterie - Mircea cel Batran,cazuti la datorie,in al doilea razboi mondial ? ... (vezi toată discuția)
Buna seara as avea o intrebare privind mostenitorii veteranilor ... mihaipeste55 mihaipeste55 Buna seara as avea o intrebare privind mostenitorii veteranilor de razboi. Tatal meu a fost veteran de razboi si a fost si inchis 3 ani ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmas ( fiu) veteran de razboi buna ziua, va rog sa-mi ... cristinast cristinast drepturi urmas ( fiu) veteran de razboi buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca fiul unei persoane care a fost in razboi in perioada 1941-1944, beneficiaza de ... (vezi toată discuția)