avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Veniturile sub forma de vouchere sau bani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Veniturile sub forma de vouchere sau bani

Buna ziua!
Veniturile sub forma de vouchere sau bani obtinute din completarea sondajelor de opinie( incasate in paypal), jocuri online puzzle/ strategie se impoziteaza? Nu stiu in ce categorie sa le incadrez.
Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl ? Towelie Towelie Buna ziua, Detin o comunitate de gaming de aproximativ 3000 utilizatori. In acea comunitate, detin si 7 servere de jocuri. Pentru a putea achita cele 7 ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica - vouchere bicicleta ameliee ameliee Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce randuri din declaratia unica se completeaza pentru declararea voucherului pentru bicicleta si daca se poate depune si ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri din activitati, altele decat cele strict economice bcostel bcostel Buna ziua. Am un caz care as vrea sa ma lamuriti. Prin intermediul site-urilor mele fac reclama la casele de pariuri din afara tarii. Printr-un contract ... (vezi toată discuția)