avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Somatie primarie amenda PLF
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Somatie primarie amenda PLF

Somatie primarie amenda PLF
Am primit o somatie si titlu executor de la primarie pentru o amenda de la DSP pentru necompletarea certificat Covid la.intrarea in tara in ianuarie 2022.
Amenda a fost contestat in intanta la momentul respectiv, dar a fost respinsa cererea ca fiind nefondata.
Aceste amenzi PLF nu au fost anulate?
Ce pot face in acest sens?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
t.andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma numesc gabriela si as dori sa stiu ce sanse am ... gabriela_coman14@yahoo.com gabriela_coman14@yahoo.com Buna seara, Ma numesc Gabriela si as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez contravaloarea amenzii platite pentru necompletarea Formularului on-line plf, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)