avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am un apartament luat cu Prima casa, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am un apartament luat cu Prima casa, am peste 5 ani ...

Buna ziua,

Am un apartament luat cu Prima casa, am peste 5 ani de la achizitie, si m-am hotarat sa il vand.
Am solicitat si obtinut acordul de la Ministerul de Finante, gasit cumparator, solicitat si obtinut acord banca dar cand am solicitat fiscalul de la Taxe si impozite, desi sunt cu toate obligatile platite la zi, refuza sa mi-l dea pentru ca bunul este grevat de sarcini
Unde pot sa ma adresez pentru rezolvare (mi s-a spus sa sting intai debitul la banca si apoi sa il vand, daca era asa nu mai aveam nevoie de acorduri si ca sa obtin banii trebuie macar un act notarial imposibil de obtinut fara fiscal)

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)
Apartament de închiriat Bogdy14 Bogdy14 Pentru inchirierea unui apartament cumparat prin programul Prima Casă, pentru care se plateste ipoteca( plățile sunt la zi) trebuie specificat in ... (vezi toată discuția)
Dare in plata ContSters24143 ContSters24143 Pentru un debitor aflat in procedura falimentului este necesara cererea lui pt darea in plata(conform Ordinului 486/2007) a unui imobil pt acoperirea ... (vezi toată discuția)