avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contractele de prestării servicii declarate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contractele de prestării servicii declarate

salut, din ce stiu contractele de prestării servicii încheiate cu persoane juridice străine trebuie înregistrate la anaf, dar acum întrebarea mea este, daca eu am încheiat un contract cu o persoana născuta in germania dar acesta are firma si sediul inregistrat in romania, trebuie inregistrat la anaf contractul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:18, 10 Mai 2023
Nu trebuie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte adrianabresug adrianabresug \'\'Ordinul ANAF nr. 1400/2012 stabileste ca persoanele juridice romane, persoanele fizice rezidente, precum si sediile permanente din Romania apartinand ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inregistrare a contractelor incheiate cu persoane juridice nerezidente Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Conform Ordinului nr. 1400/2012 al ANAF Art. 1 : \\"Persoanele juridice române, persoanele fizice rezidente, precum şi sediile permanente din România ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii inregistrare la finante apetra apetra in cat timp de la semnare un contract de prestari servicii cu 8 ore / zi se poate inregistra la finante? daca este incheiat in 19 octombrie il mai pot ... (vezi toată discuția)