avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitul pe chirie afisat din nou deși e platit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitul pe chirie afisat din nou deși e platit

In DU depusa in Martie 2022 am estimat pentru 2022 impozit pe chirii 864 ron. Pe 19 decembrie 2022 am platit 824 ron din impozit si am solictat compensarea restului de 40 ron cu o plata in plus tot de 40 ron facuta de mine la CASS. A durat 3 luni sa raspunda la solicitare, au facut compensarea impozitului dar dupa ce am depus DU pe 2023 indicand 864 ron ca impozit final pe chirii ca sa inchid/definitivez anul 2022 , mi-au afisat din nou 864 ron ca obligatie la impozit desi tocmai il compensasera. Doar nu o sa platesc de 2 ori acelasi impozit pe acelasi an 2022. Le-am scris din nou, dar nici nu raspund si nici nu revizuiesc cifrele. Ce pot face, unde sa reclam, e un amestec de incompetenta si rea-vointa ha;lucinant?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificativa pentru inchidere pfa + incasat dividende alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Saptamana aceasta am inchis PFA-ul (la norma) si urmeaza sa depun DU rectificativa ca sa recalculez norma. Norma era 45.000 iar recalculata vine ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)