avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul meu de muncă este pe studii superioare, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul meu de muncă este pe studii superioare, când am ...

Contractul meu de muncă este pe studii superioare, când am verificat la ITM aceștia spun că e pe studii medii. Cum este posibil?
Cel mai recent răspuns: AdrianaAdina , utilizator 01:28, 10 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai posibil, ati fost trasa pe sfoara de catre angajator.
Mulțumesc, angajatorul mi-a eliberat adeverință cu vechimea în munca și specialitatea studiilor superioare totuși și spune că așa am fost angajată, ITM-ul spune altceva, ce pot sa fac? Adeverința am solicitat-o pentru examenul de angajare.
Ce functie aveti?
Am fost declarant vamal 2018-2022, Conform adeverinței eliberată de fostul angajator reiese vechimea în muncă și în specialitatea studiilor superioare -4 ani. Din cea de la ITM nu reiese.
Adeverința am solicitat-o pentru examen în vederea angajării pe un post care solicită vechime în specialitatea studiilor superioare.
Sunt nedumerită, pot aplica cu adeverința eliberată de fostul angajator?
Cred ca confundati ..pentru perioada prestata dupa 01.01.2011 , ITM-ul nu elibereaza adeverinte , ci extrase REVISAL unde apare functia si codul COR.

Functia din extrasul REVISAL cu cea din adeverinta coincid?

Alte discuții în legătură

Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru functia cor sef formatie cod 132235 este nevoie ... mihaela.osan mihaela.osan Buna ziua, Pentru functia cor Sef formatie cod 132235 este nevoie de studii superioare sau poate fi ocupata si cu studii medii ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Buna ziua! am angajat o persoana pe pozitia marketing asistent ... Gabrielacreatza Gabrielacreatza Buna ziua! Am angajat o persoana pe pozitia Marketing asistent - cod cor 243203. Acum am vazut ca sunt necesare studii superioare. Care sunt consecintele, daca ... (vezi toată discuția)