avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat "imobilul ...

În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat "imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane juridice sau a unei entităţi care desfăşoară activităţi economice, cu excepţia cazului în care este afectat de o ipotecă imobiliară; nu face obiectul unui litigiu în curs de soluţionare la instanţele judecătoreşti, vreunei revendicări potrivit unei legi speciale sau dreptului comun sau al unei proceduri de expropriere pentru cauză de utilitate publică;"

Daca la aceasta adresa este sediul social al unei societati fara activitate la sediu .in extrasul CF nu apare sediu social,Este legal sa aplic la program
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 22:37, 11 Mai 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate casa verde 2023 persoane fizice Svio92 Svio92 În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)
Programul casa verde 2021 - sediu social... nekbv nekbv Bună ziua, În cadrul programului casa verde 2021 la punctul d este stipulat următorul text \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat ... (vezi toată discuția)
Fotovoltaice Elena Simona Elena Simona În cadrul programului casa verde 2023 este mentionat \"imobilul pe care se implementează proiectul nu este afectat de sarcini în favoarea unei persoane ... (vezi toată discuția)