avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am absolvit subingineri seral in 1989, unde se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am absolvit subingineri seral in 1989, unde se încadrează la ...

Am absolvit subingineri seral 4 ani in 1989, unde se încadrează la invatamint de scurta durata sau lunga durata
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
Ordu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 12 Mai 2023
Era incadrata la SSD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare salarizare "studii scurta durata"sau "superioare" mihaiioana mihaiioana Sunt angajata in sistemul de invatamant preuniversitar in functia de ,,secretar sef,, absolventă a Universităţii Ploiesti, Facultatea de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Facutatea de subingineri a2a facultate? flavius14 flavius14 Am absolvit facutate de subingineri cursuri serale(4ani) in anul1993(1989-1993) si am dat si am intrat ,am ajuns in anul 3 facutate de ingineri(alta ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau nu? florinsadova florinsadova Speta! O persoana a absolvit o facultate la seral respectiv 4 ani subinginer TCM in anul 1990. In anul 2007 s-a inscris la aceeasi facultate pentru continuarea ... (vezi toată discuția)