avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Complex rezidential - ROI nou interzice cainilor sa-si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Complex rezidential - ROI nou interzice cainilor sa-si mai faca nevoile pe iarba

Locuiesc intr-un complex residential mare din Bucuresti (peste 2000 de locatari). Recent sa modificat ROI-ul complexului astfel:
- Animalele de companie (sunt peste 100 de caini) NU mai au voie sa calce sau sa-si faca nevoile pe iarba
- Exceptie este un loc de 10m patrati aflat la intrarea in complex, neingradit si cu trafic mare de masini pe 2 laturi
- Distanta de la apartament si pana la acest loc poate fi si de 500m
- In cazul in care cainele nu se poate tine pana ajungi in acest loc, esti obligat sa-l ti sa-si faca nevoile pe trotuar, dupa care sa cureti perfect locul.
Mai precizez urmatoarele:
- Complexul detine spatii verzi in jurul blocurilor, cu o latime de minim 5m, pe toata lungimea blocului. Cel mai mare spatiu verde are o latime de 20m si o lungime de peste 300m.
- Personal consider ca este o cruzime impotriva animalului, sa-l obligi sa-si faca nevoile pe beton, cand are iarba la nici 1m de el.
- Personal consider ca un spatiu de 10m patrati pentru peste 100 de caini, este mult prea mic si va duce inevitabil la confruntari intre caini si stapanii acestora (mai ales seara cand se intoarce lumea de la munca si trebuie sa-si scoata cainele sa-si faca nevoile).

Este legal acest nou ROI?
Ce se poate face in acest caz, ca sa nu chuinuim animalele?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:11, 12 Mai 2023
Este legal, daca a fost adoptat conform legii.
Sa renuntati la animal, daca dvs. considerati ca nu va puteti incadra in acele reguli.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori si eu sa adresez o intrebare. de curand, mi ... Geograf.008 Geograf.008 Buna ziua! As dori si eu sa adresez o intrebare. De curand, mi s-a intamplat ca o vecina sa imi atraga atentia cu privire la faptul ca mi-am plimbat cainele pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc in sibiu si am o problema cu vecinii din ... intrebarejuridica.r intrebarejuridica.r Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si am o problema cu vecinii din blocul vecin. Apartamentul in care locuiesc se afla la parter si pozitionat cu vedere catre zona ... (vezi toată discuția)
Animalele la intretinere iulyana62 iulyana62 Am fost anuntata de catre asociatia de proprietari ca este o lege noua prin care suntem obligati sa bagam animalele la intretinere ca si cum ar fi o persoana ... (vezi toată discuția)