avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria pietrueste drumuri pe proprietate privata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria pietrueste drumuri pe proprietate privata

Buna ziua ,
Am si eu o problema cu primaria care a executat lucrari de pitruire a mai multor drumuri si santuri de scurgere a apelor pe proprietatea mea . Lucrurile stau in felul urmator:
Sunt proriear al unui teren arabil de 12 800mp (25ml512ml) in comuna Mosnita Noua ,jud Timis ,cu CF si geometrie realizata,care este strabatut de-a lungu de 2 linii de medie ,conform PUG-lui in vigoare acesta este strabatut si de-a lungu si de-a latul de mai multe drumuri,drumuri pe care primaria le-a si realizat in mare parte si la momentul actual deservesc la o comunitate de peste 100 de locuinte si la peste 500 de parcele ,conform pug-ului eu ar trebuii sa pierd 4000mp.
Am fost la o audienta cu primarul si cu sefa de la urbanism sa le propun sa facem un schimb de terenuri si mi-au spus ca nu ii itereseaza ... ca conform legilor actuale nu au voie sa faca drumuri asfaltate pe sub liniile de medie si ca primaria nu are interes si justificare legala sa facem acest schimb ,dar ei le-au relizat prin pitruire inclusiv santuri sapate de scurgere pe proprietatea mea.
Spunet-mi va rog ce ar trebuii sa fac legal acum unde as putea sa ma adresez?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Primăria face ravagii pe proprietatea noastră. ce putem să facem? Marius-Toader Marius-Toader Primăria face ravagii pe proprietatea noastră. Ce să facem? Bună să vă fie inima! O să vă explic cum pot eu mai bine situația. Tatăl meu, ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Negatie certificat de urbanism - astept sfaturi pentru atacare in contencios spataru spataru Subsemnatul SPATARU CRISTIAN, domiciliat in Timisoara, in calitate de proprietar tabular de drept si de fapt al terenului inscris in CF 409725 (fost 4922 ... (vezi toată discuția)