avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am cumpărat vechime în munca iar o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am cumpărat vechime în munca iar o perioada de ...

Bună ziua, am cumpărat vechime în munca iar o perioada de 3 luni se suprapune cu perioada în care am fost în armata,adica am cumpărat din anul 2004 Ian-Aug dar în luna iunie eu am plecat în armata. Întrebarea mea este dacă aceeasta periada care se suprapune se pune ca și vechime pt pensie sau se anulează și trebuie sa mai cumpăr cele 3 luni care se suprapun.?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Mai 2023
Stanilie83, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pune ca stagiu de cotizare perioada care se suprapune..
Mulțumesc pt răspuns.

În cazul acesta mai cumpăr cele trei luni sau nu?

Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata gaby76 gaby76 - M, nascut in mai 1963 - vechime neintrerupta pe cartea de munca din aug. 1981 (35 ani peste cateva zile) - aceasta perioada include si perioadele de: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa "cumpar" ani de vechime . pot acoperi chiar ... DanielaAmariei DanielaAmariei As dori sa \"cumpar\" ani de vechime . Pot cumpara chiar si 1987-1988? (adica asa de demult?). In acesti ani nu am fost in scoala, nici in concediu de ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Vin cu rugamintea de a ma ajuta in problema pensionarii mele.Sant nascut in 19 iunie 1955.Am lucrat in perioada 6 Ian.1973-30 Iun.1990si 4 Iul ... (vezi toată discuția)