avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot avea soluționare aspră unei situații care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot avea soluționare aspră unei situații care se încadrează ...

Cum pot avea soluționare aspră unei situații care se încadrează în fraudă?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:03, 20 Mai 2023
Prin plangere penala, eventual la DNA.

Tineti cont ca daca e vorba de escrocherie nigeriana, criptovalute, etc., s-ar putea ca acest caz sa nu fie rezolvat niciodata. Si chiar daca ar fi rezolvat, tot nu va veti putea recupera banii pierduti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ... Godgearodica@gmail.com Godgearodica@gmail.com Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia. (vezi toată discuția)
Teapa agentie de modelling ContSters336392 ContSters336392 buna seara, as avea nevoie de cateva sfaturi referitor la cazurile in care iti iei \\"teapa\\" fiind amagit pe fata de catre escroci si mincinosi care se dau ... (vezi toată discuția)
Cercetare frauda paypal... Glucian Glucian Buna seara in urma cu vreun an am vandut prin intermediul ebay un lot de produse filatelice!Mentionez faptul ca foloseam un cont paypal pe numele unchiului ... (vezi toată discuția)