avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,am citit un articol prin octombrie 2022 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,am citit un articol prin octombrie 2022 conform caruia ...

Buna seara,am citit un articol prin octombrie 2022 conform caruia legea 448 urma sa fie modificata,in sensul ca persoanele cu handicap sa poata lucra mai putin de 8 ore pe zi,dar sa fie platite normal,adica 8 ore....stiti ceva,s a modificat sau inca nu a trecut de parlament
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:29, 17 Mai 2023
Bună ziua,

Modificarea e propusă într-un proiect al Ministerului Muncii. Ca să schimbe legea, proiectul trebuie mai întâi aprobat de Guvern, lucru care nu s-a întâmplat deocamdată.
Doar după ce îl aprobă Guvernul va merge la votul Parlamentului.

Aici e articolul:
www.avocatnet.ro/articol_628...
Mai uitați-vă peste el din când în când. Dacă apar modificări va fi actualizat.
Multumesc mult!

Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
Cu plăcere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de lege prin care se doreste adaugarea CASS la tichetele de masa, stiti cumva daca a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati ... zakazaka zakazaka buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati pentru a beneficia de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ...orasele cu poluare ..pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua recent, prin legea nr. 283/2022 - s-a modificat codul ... oanaportar oanaportar Bună ziua Recent, prin Legea nr. 283/2022 - s-a modificat Codul muncii. Una din modificări - este un nou model de Contract de muncă. Vă rugăm frumos ... (vezi toată discuția)