avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am și eu o întrebare pentru legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am și eu o întrebare pentru legea 197/2021 se poate ...

Buna ziua, am și eu o întrebare pentru legea 197/2021 se poate aplica și celor care au luat salariul de completare și au luat și ordonanța pentru închidere mina,lucrând la suprafață având o vechime de 35de anii în aceași întreprindere minieră,trebuie să restituie toții banii înapoi, că mulți colegi au băgat dosarul de pensie și nu au restituit nimic, numai noi care am primit un an șomaj și nouă luni salariu de compensare ? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare peugen peugen Sunt angajat al C.N.H. subunitatea E.M.Lupeni.In luna octombrie <26> al acestui an voi implini varsta de 43 ani.Tot atunci voi avea o vechime <conditii ... (vezi toată discuția)
Hotarirea definitiva nu este si executorie? danunianu danunianu Am dus angajatorului o hotarire definitiva a tribunalului prin care mi se micsoreaza pensia alimentara dar angajatorul imi cere ordonanta prezidentiala pentru ... (vezi toată discuția)