avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua..! Lucrez de un timp și vreau sa îmi fac ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua..! Lucrez de un timp și vreau sa îmi fac pfa... Întrebarea mea este...pot merge în continuare cu ce am acuma mobilier produse etc...sau trebuie sa cumpăr tot de la zero pe firma?

Pfa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 19 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti transfera ce aveti pe persoana fizica pe PFA dupa infiintarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pfa la srl Iuli81an Iuli81an Buna dimineata Detin un PFA din 2010, am luat 3 ani fonduri UE pana in 2013 iar acum simt ca acest PFA ma tine in loc. Vreau sa continui activitatea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma yyyyyz yyyyyz buna seara! vreau sa desfasor o activitate prelucrare lemn,mobilier de gradina usi ferestre paturi etc. ce forma de autorizare ar fi indicata? vreau de ... (vezi toată discuția)