avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Neconcordanta suma de plata SPV/Ghiseul.ro vs ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Neconcordanta suma de plata SPV/Ghiseul.ro vs declaratia unica

Buna ziua,

Am depus o declaratie de estimare in mai anul trecut, avand un PFA pe norma de venit. Pana recent, sumele ce apareau de plata / se puteau plati direct de pe site erau cat de cat in concordanta cu ce am declarat si stiam ca as avea de platit. Acum, cand voiam sa mai depun o rectificare, avand si venituri din dividente / bursa, vad ca pe ambele site-uri apar niste sume mult mai mici - in jur de 50% din cat am calculat si declarat eu.
In cazul de fata, cum sa procedez? Sa depun rectificativa cu sumele de care stiu eu, si sa fac direct transfer bancar in contul Trezoreriei, sau sa depun rectificativa, dar de platit sa platesc direct de pe site doar cat imi apare de plata (si pentru ce ar mai aparea, as primi candva o decizie de impunere via un mesaj pe SPV?) In mod ciudat, pe SPV imi apare si ceva restanta pentru 2021, dar la care apare alt cont al Trezoreriei (am PFA-ul in judetul Mures, domiciliul in Cluj - restanta e pentru Mures, tot ce am platit pana acum erau pe Cluj).
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)
Rectificativa 112 buna ziua, pot depune acum rectificativa la ... ionela11 ionela11 rectificativa 112 Buna ziua, Pot depune acum rectificativa la 112 aferent lunii dec 2021?, nu mi-a calculat CASS la dividentele ridicate in 112...si ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)