avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as vrea sa mă ajutați în calculul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as vrea sa mă ajutați în calculul salariului net ...

Buna ziua, as vrea sa mă ajutați în calculul salariului net pe luna aprilie. Norma 144h , eu am lucrat 176, din care 20 sărbătoare legală(200%) și 12 suplimentare(175%). Salariu de încadrare fiind 3000 lei și spor de noapte 25% .mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alina.bratu , utilizator 16:19, 30 Mai 2023
sporul de noapte este 25% pentru munca prestata in intervalul orar 22-06 , cate ore de noapte aveti lucrate ? Aveti program de lucru inegal ? spor de sambata si duminica ? Lucrati intr-un sector de activitate unde este permisa activitatea in zilele de sarbatoare legala ?
Da, spor de noapte 25%, am 64 ore de noapte,și este permisă activitatea în zilele de sărbătoare. Mulțumesc!

alina.bratu a scris:

sporul de noapte este 25% pentru munca prestata in intervalul orar 22-06 , cate ore de noapte aveti lucrate ? Aveti program de lucru inegal ? spor de sambata si duminica ? Lucrati intr-un sector de activitate unde este permisa activitatea in zilele de sarbatoare legala ?

Sporul de noapte se acorda la acel angajator indiferent daca indepliniti sau nu conditia din Codul Muncii?
app. brut 5.582 lei respectiv 3.265 lei net ( calcul fara a tine cont de tichete de masa ). In Aprilie norma a fost de 144 de ore lucratoare, daca dumneavoastra a-ti lucrat 176 de ore inseamna ca suplimentare aveti 32 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Calculul salariului corect Ipj Ipj Am lucrat la o firma timp de aproape doi ani, iar pe mijlocul perioadei a fost schimbat managerul resurse umane. Cel nou a introdus un nou sistem de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal, salariu orar? adi_stanculescu adi_stanculescu Caut raspuns la urmatoarea problema: Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform ... (vezi toată discuția)