avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara!Am și eu o întrebare. Dintr-o prostie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara!Am și eu o întrebare. Dintr-o prostie m-am urcat ...

Bună seara!Am și eu o întrebare. Dintr-o prostie m-am urcat beat la volan.Am avut 2,75 alcool în sânge .Precizez că fapta este din anul trecut(luna mai) si nu mai am nicio fapta sau alt dosar.Ce consecințe mă așteaptă, îmi mai pot lua permisul înapoi?Sau pot sa îmi scot certificat de grefă?Va mulțumesc anticipat
Permisul se va anula, ce sa faceti cu certificatul de grefa? Oricum nu ati ajuns inca la judecata.
La ce sa va așteptați? La o condamnare , probabil cu suspendare
Ce stiti dvs cu certificatul de grefa se aplica in cazul contraventiilor. In cazul dvs, avand dosar penal, aveti dreptul de conducere suspendat pe toata durata procesului penal. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stadiu dosar:fond; obiect dosar:sesizarea cu acordul de recunoastere a vinovatiei (art 4b3 ncpp) cosmin_curuci cosmin_curuci Buna ziua, sa spun pe scurt...am facut prostia de a ma sui la volan beat,sa imi cumpar un pachet de tigari intr-o seara,am fost prins,dus la recoltare probe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)