avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună dimineața! Daca o persoana cu indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună dimineața! Daca o persoana cu indemnizatie de handicap ...

Bună dimineața! Daca o persoana cu indemnizatie de handicap și ajutor de insotitor decedează, beneficiază de ajutor din partea statului?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)
Pensii persoane cu dizabilitati Maria2019 Maria2019 Daca o persoana cu dizabilitati care momentan este ingrijita acasa cu asistent personal va fi internata intr-un centru specializat ( are alzhaimer ,dificultati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut am intrebat la dgaspc maramures si la ... andrada.n. andrada.n. Buna ziua, Anul trecut am intrebat la DGASPC Maramures si la Asociatia de nevazatori Baia Mare daca inteleg bine ca cei care sunt incadrati in grad de ... (vezi toată discuția)