avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog frumos sa ma informați corect în ceea ce va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog frumos sa ma informați corect în ceea ce va relatez.....tatăl ...

Va rog frumos sa ma informați corect în ceea ce va relatez.....tatăl meu a decedat,părinții mei au un apartament împreună,tatăl meu are o casa la tara de la părinți,el are o sora în viata.Eu sunt singura la părinți și va rog mult sa mi spuneți cât am eu cota parte din apartamentul părinților și casa de la tara a bunicilor mei,(părinții tatălui meu).Cat are cota parte mama mea și sora tatălui meu?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:46, 24 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mătușa dvs nu are niciun drept la moștenirea tatălui dvs. Ea rămâne cu jumătatea ei din casa bunicilor.
Iar apartamentul și jumătatea tatălui din casa părintească, în final vor fi moștenite de dvs, în totalitate, la decesul ambilor parinti.
Multumesc!Mama oare dreptul la casa din partea părinților tatălui meu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă tatăl dvs decedează primul, da.
Mama are dreptul la 1/4 din jumatatea tatălui.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ....fÃrà raspuns. annaane28 annaane28 IN DISCUTIE...,,:-/CASA UNDE LOCUIESTE TATA IMPREUNà CU MAMA MEA DE 50 ANI....PROPETAR BUNICUL MEU DECEDAT ACUM 15 ANI(BUNICA DECEDATA INAINTEA BUNICULUI),NU ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare , părinții tatălui decedați ... VictoriaAnamaria VictoriaAnamaria Buna ziua am și eu o întrebare , părinții tatălui decedați tata decedat, noi 3 frați mama și sora tatălui, casa și pământul bunicilor , ii revin ... (vezi toată discuția)
Împărțire bunuri MirelaIonela MirelaIonela Bunicul meu pe al cărui nume este actul de proprietate este decedat, la fel si sotia, el avea 2 copii : tatăl meu (decedat) si inca o fata. Si eu mai am o ... (vezi toată discuția)