avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am imprumutat bani de la o persoana, totul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am imprumutat bani de la o persoana, totul s-a facut ...

Buna ziua
Am imprumutat bani de la o persoana, totul s-a facut cu act la notar. Am imprumutat 50000 de euro, dar in actul notarial a fost trecuta duma de 70000, deoarece intelegerea dintre parti era ca banii sa fie restituiti in urmatorii 10 ani cu dobanda pe care ar fi primit-o respectivul daca ar gi tinut banii la depozit in banca. La notar nu se putea face un astfel de act, prin urmare s-a vonvenit sa fie trecuta duma de 70000 de euro. Cei 50000 de euro au fost restituiti in urmatorii 10 ani cum am stabilit, dar de fiecare data cand restituiam banii totul se facea cu o declaratie de mana...am primit suma de ......in data de..... Semnatura ambelor persoane.Vreau sa stiu daca acea hartie poate fi folosita in instanta ca proba ca imprumutul a fost restituit, desi banii au fost multi dintre ei predati cash.
,,Chitanta de mâna",este o proba care poste fi folosita în instanta pt a face dovada sumelor achitate.Nu se înțelege exact din postarea dvs,nu ați achitat,inca dobânda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati de recuperat buna ziua. stiti cum se spune, ... CBucuresti CBucuresti Bani imprumutati de recuperat Buna ziua. Stiti cum se spune, daca vrei sa vezi cu adevarat cine itit este prieten, imprumuta bani. Am ajutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut un contract de imprumut (o sa las mai jos ... Hoffaramirtpm Hoffaramirtpm Buna ziua! Am facut un contract de imprumut (o sa las mai jos link cu formatul) si am imprumutat o suma de bani cash. Doresc sa returnez inapoi banii tot ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)