avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hello !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hello !

Hello !
Stie careva, va rog, codul CAEN pt servicii RU ???
Merci !
Cel mai recent răspuns: habibi , utilizator 12:56, 5 Octombrie 2006
Cod :7450
Denumire:Selectia si plasarea fortei de munca
Detalii :Aceasta clasa include: - activitatile de investigare, selectie, orientare si plasare a fortei de munca. Serviciile pot fi furnizate patronilor sau solicitantilor pentru angajare si sunt de tipul: . redactarea fisei postului; . evaluarea si testarea solicitantului; . investigarea referintelor; . activitati de cautare si plasare a fortei de munca; - activitati de contractare a fortei de munca: . furnizarea catre terti, pe baze temporare, a personalului angajat si platit de agentie.
Exceptii:Aceasta clasa exclude: - activitati ale contractorilor pentru munci agricole, vezi 01.4 - activitati de impresariat si activitati ale agentilor artistici, vezi 74.87; - film, televiziune si alte activitati de distribuire de roluri pentru teatre, televiziune si cinema, vezi 92.72
Am vazut asta, dar eu nu plkasez forta de munca, eu prestez servicii de resurse umane.... e o diferenta ...merci oricum
Cred ca atunci aici te incadrezi
Cod :7414
Denumire:Activitati de consultanta pentru afaceri si management
Detalii :Aceasta clasa include: - acordarea de consultatii, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice. Aceste activitati cuprind: . relatii si comunicare cu publicul; . proiectarea sistemului contabil, programe de eficientizare a acestuia si proceduri de control a bugetului; . asistenta pentru firme si servicii publice privind planificarea, organizarea eficienta si controlul, managementul informatiei etc; . consultanta privind managementul (conducerea) exploatatiilor agricole (fermelor), acordata de catre agronomi si economisti specialisti in agricultura etc.; . asigurarea arbitrajului intre salariati si patronaj.
Exceptii:

oricum daca vrei sa verifici si tu CAEN-ul il gasesti aici: [ link extern ] >
Aici m-am oprit si u . Merci mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)
Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Cod caen firma branding Bogdan-Popescu Bogdan-Popescu As dori sa va intreb ce coduri CAEN ar trebui integrate pe actul constitutiv pentru o firma de branding - multumirile de rigoare pentru disponibilitatea la ... (vezi toată discuția)