avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna. Eu indeplinesc conditiile pentru pensionare in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna. Eu indeplinesc conditiile pentru pensionare in 29 iunie ...

Buna. Eu indeplinesc conditiile pentru pensionare in 29 iunie 2023. Am depus dosarul in 22 12 2021 si mi-a venit decizia in care scrie asta. Si vreau sa intreb aici, eu mai trebuie sa fac dosarul inca o data sau e valabil ala,are numarul 50644. Poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac, la casa de pensii e deschis pana la ora 14 si eu ajung de la lucru in Deva doar la ora 16. Va multumesc pentru rabdare celor care-au citit ce-am scris.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie ... Mario356+58 Mario356+58 Buna ziua, Am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie pe care scrie: \"instiintare dosar nr xxxx/P/2020 In conformitate cu prevederile art 260 ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta vasilica67 vasilica67 buna ziua matusa mea a implinit 60 ani pe18 06 2014 si in martie a depus dosarul de pensie la limita de varsta-59 ani si 9 luni-fara sa i se spuna ca nu se ... (vezi toată discuția)
Bună seara,doresc să știu după cât timp se rezolvă o plângere ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,doresc să știu după cât timp se rezolvă o plângere penală?A m depus la procuror o plângere penală pentru violare de domiciliu in 22 ... (vezi toată discuția)