avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie la limita de varsta

buna ziua
matusa mea a implinit 60 ani pe18 06 2014 si in martie a depus dosarul de pensie la limita de varsta-59 ani si 9 luni-fara sa i se spuna ca nu se poate
vineri a primit o suma de bani care nu stia ce reprezinta ea asteptand decizia de pensionare
azi a fost la casa de pensii sa intrebe ce reprezinta acei bani si i sa spus ca din martie a fost pensionata anticipat si nu la limita de varsta pt ca nu se incadra si sa se duca pe 15 iulie sa faca o cerere ca sa o treaca la pensie la limita de varsta,este normal asa sau trebuia sa ma pensioneze la limita de varsta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:53, 30 Iunie 2014
Iunie 1954 │Martie 2014 │ 59/9 │ 29/6 │ 14/6

Daca a depus dosarul in 18/03/2014 sau dupa aceasta data,pensia trebuia sa fie de limita de varsta.
Asteptati sa vina decizia.
Atunci veti vedea la ce fel de pensie i s-au deschis drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata melania voinea melania voinea sint nascuta in iunie 1954,am stagiu de cotizare realizat de 27ani si 7 luni ,studii superioare curs zi 5 ani .doresc sa stiu la ce data indeplinesc conditiile ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sau ajutor social? costin_84_d costin_84_d Buna ziua as avea urmatorul caz:femeie nascuta 17-06-1954 cu stagiu de cotizare de 21 ani.sotul a decedat acum 2 ani cand inca nu iesise la pensie.acum nu are ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de invaliditate la pensia pentru limita de varsta razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Va intreb si eu ceva in legatura cu mama mea care este acum pensionat medical. Din anul 1971-06-21pana la 1999-07-15 ani de lucru 28. Din anul 1999-07-15 un ... (vezi toată discuția)