avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am fost agresata de un bărbat, mi-a dat o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am fost agresata de un bărbat, mi-a dat o palma ...

Bună ziua am fost și io agresata de un bărbat mia dat o palma și sunt și gravidă ce pot sai fac am anunțat politia ma luat salvarea am 3zile de spital ce pot sa fac mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alinasara123 , utilizator 10:00, 30 Mai 2023
Bună ziua,

Este cazul să vă adresați Parchetului competent cu o plângere penală prealabilă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe (posibi, în formă agravată), prevăzută și pedepsită de art. 193 din Codul Penal. Conform legii, această plângere trebuie făcută în termen de 90 de zile de la comiterea faptei.
Acuma când ies din spital am sa ma duc sa dau declarație la politie politia deja este anunțată sa dus sa ia și camerele de vedere din magazin unde am fost lovita și am și martori care au văzut tot
incercati sa obtineti si certificat medico legal
Asta am sa fac când ies din spital ma duc sa scot certificat da nu am nici un semn pe față decât zilele de spitalizare se poate scoate???multumesc

ynocentta a scris:

incercati sa obtineti si certificat medico legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit- cum procedez ? Raul2012 Raul2012 Am fost batut de un tigan si ma doare urechea si ochiu mie umflat. Mia dat o palma si un pumn in ochi. Am dat declaratie dimineata ma duc sa fac plangere, ca ... (vezi toată discuția)
Poate emite politia dosar penal pentru lovire fara spitalizare daca exista certificat medico legal care atestă lovirea?? AncaOfelia AncaOfelia Se poate face dosar penal de către poliție în urma unei plângeri si a unui certificat medico-legal care atestă că am echimoze , dar nu am nicio zi de ... (vezi toată discuția)