avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. În prezent, am încheiate două contracte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. În prezent, am încheiate două contracte de muncă, ...

Bună ziua. În prezent, am încheiate două contracte de muncă, unul pe durată nedeterminată iar altul cu durată determinată, normă întreagă de 8 ore cu suprapunere de program La ambele societăți.
Având în vedere că la angajatorul la care am contractul pe perioada nedeterminată, momentan nu mai am loc de muncă deoarece a fost restructurat și nu am primit nici preaviz de concediere, este legala această situație? Precizez că deși nu am loc de muncă la primul angajator, acesta mă presează sa-i spun dacă am alt contract de muncă cu suprapunere de program iar eu nu doresc sa-i dau informația asta. Cum să procedez dacă eu nu doresc sa-mi depun demisia și nici incheierea cu acordul părților? Cu respect, vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 30 Mai 2023
1. în cazul în care activitatea se desfăşoară pentru mai mulţi angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.

2. Suprapunerea programelor de lucru - dacă și cum poate fi verificată de inspectori. Răspunsul Inspecției Muncii
www.avocatnet.ro/articol_631...

Suprapunerea programului de lucru la același angajator: Cum ar putea fi sancționat angajatorul, potrivit Inspecției Muncii
www.avocatnet.ro/articol_632...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata + alt contract pe perioada determinata... vidry vidry Salut!!! In data de 19.03.2008 m-am angajat la o firma cu un contract pe o perioada de 3 luni de zile.Dupa cele 3 luni de zile urma sa inchei un contract pe ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de domeniul muncii si anume: ... Cezar18 Cezar18 Buna ziua, Am o intrebare legata de domeniul muncii si anume: Daca am doua CIM de 8h la 2 angajatori diferiti si nu anunt cele doua firme (necompetitori) ... (vezi toată discuția)