avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Posesorii de doctorat angajaţi la stat mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Posesorii de doctorat angajaţi la stat mai primesc ...

Buna ziua,

Posesorii de doctorat angajaţi la stat mai primesc sporul de doctorat? Cat este in prezent, 50% din nivelul salariului minim brut 3000 lei?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 30 Mai 2023
La stat unde ?

personalul care detine titlul stiintific de doctor beneficiaza de o indemnizatie lunara pentru titlul stiintific de doctor in cuantum de 50% din nivelul salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, daca isi desfasoara activitatea in domeniul pentru care detine titlul.

potrivit art. I alin.(5) din OUG 168/2022, incepand cu 1 ianuarie 2022, cuantumul sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor, primelor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivitlegii, din salariul lunar brut, solda lunara de care beneficiaza personalul platit din fonduri publice, se mentine cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2022, in masura in care personalul ocupa aceeasi functie si isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cuantum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific ... ana_reea ana_reea In ce cuantum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific de doctor dobandit in anul 2023? (950 lei sau 50 % din salariul minim aferent lunii decembrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie doctorat in urma cresterii salariului minim brut la 3000 lei, in 2023 Petroviciu Petroviciu Buna ziua, Am citit ca in 2023 salariul minim brut va creste la 3000 lei. Ce se va intampla in acest caz cu indemnizația de doctorat? Se va calcula și ... (vezi toată discuția)