avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o situatie mai complicata,si nu stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o situatie mai complicata,si nu stiu daca am drepturi ...

Buna ziua.Am o situatie mai complicata,si nu stiu daca am drepturi legale in privinta asta.Sunt casatorita,am doi copii minori,si locuim in curtea parintilor mei ,intr-o casa construita de noi,pe o parcela masurata de tatal meu in gradina.De un an,mi-au facut si gang spre iesirea la strada.Acum,vor sa desfiinteze gangul,si ma ameninta ca vor pune tot in vanzare,in conditiile in care am facut imprumuturi la banci,am investit in casa ,am facut conditii,contract de lumina separat dar pe numele lui tata ,apa la put,baie,totul e separat.Poate sa vanda fara acordul meu,sau sa ma dea afara? Ce drepturi legale am in conditiile astea? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata utilitati bogdandinamo bogdandinamo Bună Ziua! Am construit casa in curtea părinților cu banii și cu munca noastră, dar cu toate actele de la autorizatia de construcție pana la utilități ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters160825 ContSters160825 buna ziua .Am o problema si asi dori sa ma lamuriti. tatal meu a decedat in urma cu 5 ani ,s-a facut suceesiunea dupa defunct pe casa,si avem fiecare ... (vezi toată discuția)
Firma la bloc reparatiipc reparatiipc trebuie sa avem contracte separate? (vezi toată discuția)