avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces cu proprietar-Buna ziua, Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces cu proprietar-Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament aflat într-o curte ...

Buna ziua,

Sunt proprietarul unui apartament aflat într-o curte comuna, acest apartament face parte dintr-o clădire care are in total 4 apartamente, calea de acces la apartamente este o cale de acces cu proprietar.
Calea de acces cu proprietar este singura modalitate prin care cele 4 apartamente au acces la drumul public.
Toti cei 4 proprietari dorim sa ne racordam apartamentele la canalizarea comunei in care locuim si proprietarul insista ca nu va permite efectuare de lucrări pe calea de acces, deci nu ne "lasa" sa ne racordam la canalizare.
Momentan pe aceasta cale de acces este construita fosa septica a apartamentelor, fosa care s-a deteriorat si nu mai funcționează cum trebuie, si chiar si in acest caz proprietarul nu este de acord sa permita efectuare de lucrări sau accesul unei echipe specializate sa se ocupe de mentenanța fosei septice.
As vrea sa ma sfatuiti cum sa procedez, trebuie sa merg in instanta ca sa cer dreptul de a aduce echipa de muncitori sa repare fosa sau pentru a putea sa ma racordez la canalizare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va trebui sa va adresati instantei de judecata, in vederea suplinirii acordului coproprietarilor, pentru a repara fosa septica, respectiv pentru a va racorda la canalizare.

In prealabil, inaintati o notificare, prin avocat, catre coproprietari care nu sunt de acord cu demersurile sus enuntate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc fara asociatie de locatari, marul discordiei plata reparatiilor pentru fosa septica acremene acremene Prima problema la care am nevoie de raspuns este daca in cazul nostru se poate infiinta o asociatie de locatari, in urmatoarele conditii: - bloc de 20 de ap, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)