avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca la persoana infractorului scrie ca nu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca la persoana infractorului scrie ca nu am antecedente, muncesc ...

Daca pe persoana infractorului scrie ca nu am antecedente muncesc in strainatate, m-am impacat cu victima, am avut o conduita sincera am recunoscut si am regretat faptele as putea obtine amanarea aplicarii pedepsei pentru parasirea locului accidentului? Persoana a avut 10 zile de îngrijiri
Cu siguranta exista sanse iar daca ati recunoscut in declaratii cele intamplate va recomand sa semnati si un acore de recunoaste cu procurorul de caz. Toate aceste aspecte referitoare la conduita faptuitorului cantaresc in fata instantei ce urmeaza sa va judece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 1,15 si 0,90 lefcencu lefcencu Buna ziua am si eu o problema ,pe data de 02 08 2015 am avut un accident cu motocicleta .La baza podului peste care urma sa trec erau amplasate vertical niste ... (vezi toată discuția)
Proces penal pentru alcoolemie la volan DonCrys DonCrys Buna ziua! Am o problema cu un proces penal pentru alcoolemie(nu am avut accident, nu am fost recalcitrant, am cooperat... doar ca am fost prins cu alcoolemie ... (vezi toată discuția)
Consum alcool sstefan2q sstefan2q Daca am provocat un accident cu vatamari corporale dar nimeni nu a depus plangere dar mi s-a gasit o alcolemie de 0.85 in sange.fiind in stare de inconstienta ... (vezi toată discuția)