avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Ma interesează dacă pot lucra part-time ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Ma interesează dacă pot lucra part-time ( 30 ore/sapt ...

Buna ziua ! Ma interesează dacă pot lucra part-time ( 30 ore/sapt ) cât beneficiez de indemnizație creștere copil . Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 3 Iunie 2023
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

De la 1 martie, cuantumul minim al indemnizației pentru creșterea copilului este de 1.495 lei,

In speta, 7475 lei net/an calendaristic este suma pe care o puteți realiza. ...622 lei net/luna .. echivalent la 34 ore/luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez ca medic la spital si urmeaza sa intru in concediu ... Premona1 Premona1 Buna ziua! Lucrez ca medic la spital si urmeaza sa intru in concediu de materniate. In paralel am un srl la care sunt angajata part time ca medic.Pot sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă mă angajez cu program de 2 ore, mai iau indemnizația? ... Mella99 Mella99 Bună ziua. Dacă mă angajez cu program de 2 ore, mai iau indemnizația de creștere a copilului? (vezi toată discuția)
Ccc plus job part time Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua , Dacă sunt in concediu creștere copil, stiu ca se poate lucra part time, Cate ore sunt permise pe saptamana/ luna ? Ce salariu se poate incasa ... (vezi toată discuția)