avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Documente firma ce pot fi puse la dispozitia șefului ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Documente firma ce pot fi puse la dispozitia șefului angajat al francizorului

Buna ziua,
De 10 ani detin o franciza cu un operator de telefonie mobila . Seful direct ne cere sa-i punem la dispozitie o serie de documente ( unele dintre acestea au fist prezentate la semnarea contractului de agent ) . Cat este de legal si daca pot fi obligată sa prezint actul constitutiv , contracte de monitorizare /supraveghere a spațiului, contract de analiza si evaluare risc , contract salubritate , protecția muncii PSI etc). Inteleg sa retrimit certificatul de inregistrare , certificatul constatator ptr sediu si punct de lucru - documente cu caracter public dar in temeiul care-i legi este îndrituit sa-mi ceara si alte documente inclusiv contractul de spatiu de la sediu ( sediul este in apartamentul meu propr personala )? Va Multumesc .
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2023
GinaH, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:10, 3 Iunie 2023
Nu am cunostinta de o lege speciala care sa mentioneze ce documente trebuie prezentate "sefului", in sensul dorit de dvs. Poate fi un mijloc prin care, doreste sa se convinga ca sunteti in regula cu toate documentele. I le puteti arata, nu date incopie xerox, certificate de autenticitate/ necertificate sau in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infintez un srl ralucaciobanu ralucaciobanu Buna ziua doresc sa infintez un srl pentru vanzare produse copii numai pe internet ce acte imi trebuie ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Lnfiintare microintreprindere stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua. vreau sa infiintez microintreprindere, librarie. puteti sa-mi spuneti cat ar dura procesul? adica cat dureaza pana pot incepe activitatea. mi-e ... (vezi toată discuția)