avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am 22 de ani am terminat școala ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am 22 de ani am terminat școala profesională și ...

Bună ziua, am 22 de ani am terminat școala profesională și vreau să dau la seral, întrebarea mea e dacă am in posesie decât copie după certificatul de naștere(nu dețin original) și buletin provizoriu pot să mă înscriu?
Ps. Am decât copie la certificat pentru că am 2 certificate, s a făcut o măgărie mai mare cu poliția și tatăl biologic care este decedat de când aveam 17 ani toată situația asta este într-un proces

Alte discuții în legătură

Certificat dublu de naștere, buletin provizoriu Alexandeu Alexandeu Bună ziua, tatăl meu de când eram mic până să împlinesc vârstă de 18 ani am fost pe numele lui ulterior am aflat când a decedat si am vrut să mi ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat deces gion gion Care este procedura cea mai simpla de a obtine eliberarea unui certificat de deces al unei rude decedate (unchi) in cazul in care a trecut doar o luna de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)