avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista posibilitatea inchirierii unei camere din cele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista posibilitatea inchirierii unei camere din cele 3 dintr-o ...

Exista posibilitatea inchirierii unei camere din cele 3 dintr-o locuinta luata prin Prima Casa, daca in acea locuinta locuieste si proprietarul, iar in contract scrie "interdicție de grevare cu alte sarcini pe toata perioada creditarii"? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmencalineata , utilizator 12:15, 6 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Puteți încheia un contract de închiriere, însă este necesar să obțineți, în prealabil, acordul băncii și, apoi, al Ministerului Finanțelor Publice, conform art. 10^3 alin. (3) din Normele de implementare a programului Prima Casă).
Buna ziua!

Desi este vorba de o singura camera, nu de tot apartamentul, iar proprietarul locuieste acolo?

Multumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se aplică aceleași condiții.
Multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu conditiile legate de programul Prima casa. Exista vreo lege prin care mi se interzice inchirierea cu contract de ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria apartament cumparat cu credit ipotecar (ipoteca de rangul 1) ? xxgeoxx xxgeoxx Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema: urmeaza sa fac un credit ipotecar (cu ipoteca de rangul 1 cred...), la BCR sau CEC Bank, in vederea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)