avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se pot transporta 3 copii în mașină?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se pot transporta 3 copii în mașină?

Bună ziua !
Cum se pit transporta în mașină din punct de vedere legal 3 minori , cel mai mare dintre ei având 6 ani ?
Practic nu incap 3 scaune pe bancheta din spate a mașinii... este legal ca cel mai mare dintre ei de exemplu sa ocupe locul din fata cu înălțător?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut.dally , utilizator 16:53, 6 Iunie 2023
Buna ziua!
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_621...
Mulțumesc! Am citit integral, însă nu ma ajuta.

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_621...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaun auto copil peste 3 ani - obligatoriu sau nu? MashaD MashaD Buna ziua, am urmatoarea intrebare: pentru transportul cu masina a unui copil cu varsta de peste 3 ani este nevoie de folosirea scaunului auto special (sau ... (vezi toată discuția)
Transportul copiilor in autoturisme BG BG Am 3 copii(o fetita de 4 ani si gemeni de un an) si nu sunt sigur daca solutia gasita pentru transportul acestora cu autoturismul personal este in regula. ... (vezi toată discuția)
Obligativitate scaun auto copii flaviuska flaviuska Am doi copii gemeni cu handicap grav tetrapareza spastica, nu isi tin capul si nu stau in fund, trebuiesc transportati cu masina peste tot prin tara la ... (vezi toată discuția)