avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul concediu medical și de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul concediu medical și de odihna

Bună ziua , am avut și eu în luna aprilie concediu medical 5 zile și 2 zile concediu de odhina eu sunt plătit la zi în fluturaș este suma respectiva brut cred câți bani trebuie sa iau eu în mana din concediu medical + cel de odhina mulțumesc atașez și fluturașul multumesc.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Fluturas salariu CarlaSantos CarlaSantos Buna ziua. Am o problema: lucrez de 4 ani la un privat, cu peste 50 angajati. In luna martie am avut 6 zile concediu medical pentru incapacitate temporara. Pe ... (vezi toată discuția)
Salarizare GEORGE2 GEORGE2 Buna ziua.Am o vechime in campul muncii de 15 ani.Salarul brut cu care am fost angajat a fost de 780,in timp am ajuns la un brut de 978(mentionez ca mi se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, calcul salariu andreeapotoroc andreeapotoroc Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra! Pe luna aprilie 2014 am avut medical platit 75% pentru 10 zile. Salariul brut este de 2222 ron si net de 1575 ... (vezi toată discuția)