avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suma pe care trebuie sa o plătească pentru asigurare ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suma pe care trebuie sa o plătească pentru asigurare medicala

Bună ziua , care este suma pe care trebuie sa o plătească o persoana fizica la Anaf și care nu obține venituri din salariu sau din alte părți, și care dorește sa fie asigurata în sistemul de sănătate de stat.
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:59, 12 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În acest an trebuie sa depuneti declaratia unica in care sa completati si sa plătiți 1800 lei pentru a fi asigurat un an de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! vreau sa platesc asigurare de sanatate ,caci nu mai ... daniel cucu daniel cucu Buna ziua ! Vreau sa platesc asigurare de sanatate ,caci nu mai sant asigurat. Unde si ce suma lunara, pentru a fi asigurat in continuare , la sistemul de ... (vezi toată discuția)
Cass persoane fara venit mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua. Am si eu un prieten care vrea sa se asigure medical si sa obtina cardul de sanatate dar nu stim care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmam. Daca ... (vezi toată discuția)
Aș dori să plătesc cass în mod voluntar, ca persoană fizică. catalindumitr90 catalindumitr90 Aș dori să plătesc CASS în mod voluntar, ca persoană fizică, fără să am venituri. Ce trebuie să fac? (vezi toată discuția)