avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt șofer pe camion pe comunitatea europeana. De la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt șofer pe camion pe comunitatea europeana. De la banca am ...

Sunt șofer pe camion pe comunitatea europeana. De la banca am fost anunțat ca mi sa pus poprire pe diurna în euro pe care o primesc pentru deplasările în străinătate. Voiam sa aflu dacă este legal acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:10, 14 Iunie 2023
Sunt supuse urmaririi silite prin poprire sumele de bani, titlurile de valoare sau alte bunuri mobile incorporale urmaribile datorate debitorului ori detinute in numele sau de o a treia persoana sau pe care aceasta din urma i le va datora in viitor, in temeiul unor raporturi juridice existente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar Kjancsy Kjancsy vreau sa aflu daca popr ire pe salar se aplica si la alte venituri ?? Multumesc !! (vezi toată discuția)
Este legal? ContSters22096 ContSters22096 unul dintre salariatii unui sc este debitor al unei banci. sc i-a virat angajatului un avans intr-un cont pentru efectuarea unei deplasari in interes de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe bursa privata AndaBrailean AndaBrailean Se poate pune poprire pe bursa privata primita de un student de la o societate comerciala? (vezi toată discuția)