avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Incerc sa recuperez taxa de poluare pe care am ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Incerc sa recuperez taxa de poluare pe care am platit-o la o ...

Incerc sa recuperez taxa de poluare pe care am platit-o la o masina cumparata in 2010 si ulterior vanduta in 2016, conform ORDONANTEI DE URGENȚĂ nr. 93 din 29 iunie 2022
privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule.
Cei de la ANAF Sect 2 ,unde am depus cererea i-mi spun ca nu -mi pot satisface cererea deoarece masina a fost vanduta. Mentionez ca am copii dupa toate actele necesare.
Au dreptate?
Eu nu am gasit in ordonanta ceva referitor la acest aspect.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună. am depus dosarul pentr restituirea taxei auto. când o ... Cristi Neacsu Cristi Neacsu Bună. Am depus dosarul pentr restituirea taxei auto. Când o sa primesc bani? După noua OUG DIN Iunie 2022. (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)