avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru a iesi cu 10 ani mai repede in pensie cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru a iesi cu 10 ani mai repede in pensie cu handicap accentuat ...

Pentru a iesi cu 10 ani mai repede in pensie cu handicap accentuat trebuie sa ai 2/3 din stadiul complet de cotizare, adica 23.33 de ani. Daca se ia in considerare handicapul din nastere am cotizat 30 de ani, daca se ia in considerare data certificatului de handicap am doar 15 ani de cotizare. Cum se ia in considerare? Multumesc de ajutor.

Alte discuții în legătură

Buna, pot beneficia de pensionare cu 10 ani mai repede, in urmatorul ... Scurtu Ovidiu Scurtu Ovidiu Buna, pot beneficia de pensionare cu 10 ani mai repede, in urmatorul caz? am handicap accentuat de la nastere, certificatul de handicap din 2011 pe care este ... (vezi toată discuția)
Pensie cu handicap accentuat Florina Flori Florina Flori Buna ziua,am varsta de 52 de ani și am handicap din 2005,din 2014 am certificat de handicap accentuat,am cotizat la stat 30 de ani,credeti ca as putea ieși ... (vezi toată discuția)
Pensie IonGalbenu IonGalbenu 30 ani vechime in munca ,din care 16 ani grupa 2 suta la suta.Născut in 1959 cu malformatie renala -rinichi unic congenital. As dori sa stiu daca pot iesi la ... (vezi toată discuția)