avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În luna mai a acestui an am îndeplinit conditiile de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În luna mai a acestui an am îndeplinit conditiile de pensionare ...

În luna mai a acestui an am îndeplinit conditiile de pensionare de drept pentru vechime completa și limita de vârstă. Fiind functionar public femeie am formulat cerere de menținere în activitate și am primit aprobarea ordonatorului de credite prelungirea pentru un an.In data de 6 aprilie am primit decizia de pensionare.Intrebarea mea este: pot primi și pensie și salariu? Mulțumesc pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Încetare cim în vederea pensionării și menținerea în activitate daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Art. 56. [cazurile incetarii de drept a contractului individual de munca] (1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept: a) ....; b) ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt funcționar public,în februarie 2024 urmează ... Insuratei1 Insuratei1 Bună ziua.Sunt funcționar public,în februarie 2024 urmează să ies la pensie de limită de vârstă.Daca rămân în continuare în activitate,pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca o persoana are dreptul sa se pensioneze in luna ... laura1964 laura1964 Buna ziua! Daca o persoana are dreptul sa se pensioneze in luna martie mai poate cumula pensia cu salariul ( pana la 01.09.2024) cand se aplica noua lege a ... (vezi toată discuția)