avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca a fost contestat in instanta un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca a fost contestat in instanta un proces verbal de circulatie ...

Daca a fost contestat in instanta un proces verbal de circulatie si amenda este suspendata, de ce primesc de la Directia de taxe si impozite adresa de infiintare poprire? Trebuia informata aceasta directie? In cazul in care sedinta de judecare a apelului este intr-o perioada cand nu pot sa ma prezint, pot beneficia de un alt termen? Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:35, 18 Iunie 2023
Da, trebuie depusa acolo o copie după printul de pe site-ul judecătoriei (portal.just.ro), care atestă existența dosarului.

Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important: cum se contesta procesul verbal Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai am semnat procesul verbal, deci puteti contesta si daca semnati. termenul legal de depunere a contestatiei: 15 zile. 1. am completat o PLANGERE IMPOTRIVA ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Plata online amenda circulatie the game the game Buna ziua!Daca platesc online amenda de circulatie prin intermediul site-ului www.amenda-online.ro mai trebuie sa trimit copia procesului verbal si dovada ... (vezi toată discuția)