avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lunile tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lunile tatalui

Buna ziua ,
Am o nelămurire legată de lunile tatălui și acordarea lor.Din ce am citit online, tatăl își poate lua aceste doua luni oricând pana la împlinirea vârstei de 2 ani a copilului.In cazul nostru eu urmează sa nasc la mijlocul lunii Iulie, ceea ce înseamnă ca dosarul de indemnizație trebuie depus undeva pe la începutul lunii Septembrie.Tatăl ar vrea sa își ia aceste doua luni in Septembrie și Octombrie , este posibil?In acest caz cum procedez eu cu depunerea dosarului meu pentru indemnizație pentru ca in lunile in care el este plătit pt asta , eu știu ca nu sunt plătită .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 20 Iunie 2023
Dvs veti depune dosarul inainte sa se termine lunile tatălui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata concediului de crestere copil Agota2016 Agota2016 Buna ziua! Eu am nascut la 10 septembrie 2014. Am ales 2 ani, astfel dupa vechea lege ar trebui sa intorc la servici la 10 august pentreu ca si tata este ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie patricia85 patricia85 Buna ziua,am o intrebare in legatura cu stimulentul de insertie.in iulie trebuie sa nasc iar postnatalul se va incheia undeva la mijlocul lui august.eu nu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)