avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Defiscalizam casa de marcat daca suspendam activitatea?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Defiscalizam casa de marcat daca suspendam activitatea?

Buna ziua,
Va rog, intentionam sa suspendam activitatea societatii. Avem vanzari catre persoane fizice, motiv pentru care utilizam casa de marcat.
Din discutia cu ANAF, nu ar trebui sa defiscalizez casa de marcat pe perioada suspendarii activitatii, ci doar la inchiderea firmei; furnizorul de AMEF spune ca am putea defiscaliza.
In practica, cum se procedeaza?
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Refiscalizare casa de marcat creatoth creatoth Buna ziua! As vrea sa cer ajutor de la dvs. fiindca am o situatie extrem de dificila, complicata si nu am gasit nimeni cine poate sa ma ajute. Vreau sa fiu ... (vezi toată discuția)
Case marcat ContSters240478 ContSters240478 Ce pot face cu casele de marcat vechi ce nu le mai folosesc. Casele de marcat sunt defiscalizate si predate memoriile fiscale. Le pot arunca la un centru de ... (vezi toată discuția)
Nu se elibereaza documente de incasare cu numerar stefan35 stefan35 buna seara. de curand am efectuat o revizie auto la un service care, pentru prestatia efectuata, a emis o factura insa nu a emis si chitanta desi factura ... (vezi toată discuția)