avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, La inceputul anului scolar am depus dosar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, La inceputul anului scolar am depus dosar pentru bursa ...

Buna ziua,
La inceputul anului scolar am depus dosar pentru bursa sociala la unitatea de invatamant. Am trei minori pentru care prin hotararea judecatoreasca exercitarea drepturilor parintesti imi sunt exclusive in calitate de mama. Doresc sa mentionez faptul ca la completarea dosarului mi-au cerut si certificatul de casatorie desi sotul actual nu este tatal biologic,copiii nu sunt trecuti pe numele lui,nu au fost adoptati sau luati in intretinerea lui. Pentru acest document dosarul de bursa a fost refuzat. Am rugamintea sa imi spuneti daca hotararea a fost luata corect. Tatal biologic al copiilor nu a contribuit la cresterea si intretinerea lor de cand a fost dat in judecata in urma cu 8 ani,nu a platit niciodata alocatie de intretinere copiilor.
Astept cu interes raspuns din partea dvs.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:28, 22 Iunie 2023
Nu se intelege daca bunati depus certificatul desi sunteti casatorita sau ari depus si nu v-au dat. Puteti contesta.
Vedeti daca va incadrati cu venitul pe cap de membru se ia si salariul sotului in calcul si alocatii sibtot si se imparte la cati sunteti in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la inceputul anului scolar am depus dosar pentru bursa ... Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Buna ziua, La inceputul anului scolar am depus dosar pentru bursa sociala la unitatea de invatamant. Am trei minori pentru care prin hotararea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)