avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Care este cea mai sigura varianta pentru proprietar de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Care este cea mai sigura varianta pentru proprietar de a lua ...

Care este cea mai sigura varianta pentru proprietar de a lua în spațiu o persoană? (Sector 6, București)
O femeie se afla în situația de a fi rugata de catre prieten (nu sunt casatoriti) sa îl ia în spațiu, acestuia expirandu-i buletinul și locuind momentan în alta tara. Ar dori sa nu își asume multe riscuri și se gândea la varianta contractului de comodat.
Știți cumva cum ar putea proceda?
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
ClaudiaO93, utilizator

Alte discuții în legătură

Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu Vigilante Vigilante Buna ziua, Doresc sa obtin impreuna cu prietena mea un credit ipotecar. Inca nu suntem casatoriti urmand sa facem asta dupa ce vom avea o casa. In prezent ... (vezi toată discuția)
Declarare domiciliu/ viza flotant? fageln29 fageln29 Stau de 7 ani in Bucuresti si pana acum, proprietarii de la care am inchiriat nu au facut contract la ANAF si nici nu am declarat domiciliul, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)